Këngët e Mujit. Eposi i Kreshnikëve PDF

Abbiamo conservato per te il libro Këngët e Mujit. Eposi i Kreshnikëve dell'autore Zenel Sina in formato elettronico. Puoi scaricarlo dal nostro sito web equilibrifestival.it in qualsiasi formato a te conveniente!

Equilibrifestival.it Këngët e Mujit. Eposi i Kreshnikëve Image

DESCRIZIONE

Sfortunatamente, oggi, giovedì, 20 gennaio 2022, la descrizione del libro Këngët e Mujit. Eposi i Kreshnikëve non è disponibile su equilibrifestival.it. Ci scusiamo.

ISBN: 9788898782048

DATA: 2016

AUTORE: Zenel Sina

DIMENSIONE: 2,98 MB

NOME DEL FILE: Këngët e Mujit. Eposi i Kreshnikëve.pdf

SCARICARE
LEGGI

Këngët e Kreshnikëve by iris bibolli on Prezi Next

Në shkencë ai njihet me emërtimin Eposi i Kreshnikëve ose cikli i Mujit dhe i Halilit, kurse në popull - këngë kreshnikësh, këngë të Mujit e të Halilit, këngë të moçme trimash, këngë lahute etj. Këto janë kënduar në odat e miqve, kuvendet e burrave si dhe në festa të ndryshme, pa stimuj materialë për rapsodët.

PDF FUQIJA E MUJIT - Peizazhe të fjalës

Cikli i kreshnikëve Ndër krijimet muzikore më interesante të bazuara mbi modalo-diatonikën veriore janë këngët e kreshnikëve. ... eposi i kreshnikëve ... e Mujit, Orët e Mujit, Vaji i ...